SUBARUVAKANTIECHECK

De zomer is bij uitstek het seizoen om er met uw Subaru op uit te trekken. Om uw reis ontspannen en onbezorgd te laten verlopen adviseert Subaru de Vakantiecheck.

Voor Subaru is persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom vindt u op deze persoonlijke website informatie en aanbiedingen die zijn afgestemd op uw SUBARU.

De Subaru Vakantiecheck wordt altijd druk bezocht. Maak dus nu een afspraak met uw Subaru dealer om wachttijden te voorkomen. De actieperiode loopt van 20 mei tot en met 3 juni.

klik hier om in te loggen met uw persoonlijke code.
 
DE SUBARU WAARDEN

Betrouwbaarheid. Subaru’s worden gebouwd voor een lange levensduur. 96% van onze auto’s die in de afgelopen 10 jaar zijn verkocht is nog steeds op de weg.

Non-conformiteit. Wij produceren meer AWD voertuigen dan alle andere autofabrikanten ter wereld, ongeveer 70.000 per maand. Dat zijn tot op heden 15 miljoen exemplaren.

Rijplezier. Onze Symmetrical AWD zorgt voor een betere tractie en een optimale gewichtsbalans voor een ultieme rijervaring.

Gemoedsrust. Wij leggen de nadruk op veiligheid. Het revolutionaire Eyesight systeem kan zelfs een ongeval voorkomen door autonoom de auto tot stilstand te brengen.

Avontuur. Het Symmetrical AWD systeem van Subaru stuurt- in tegenstelling tot veel concurrerende systemen – altijd het vermogen naar alle wielen, zodat u geen avontuur uit de weg hoeft te gaan.

  • Subaru
  • Subaru
  • Subaru
  • Subaru
  • Subaru
 
 

SUBARUVAKANTIECHECK

Vul hier uw persoonlijke code in:
Subaru
 
 
WAAROM GEEFT DE VAKANTIECHECK EXTRA ZEKERHEID?

Uw Subaru wordt extra op zomergevoelige punten gecontroleerd. Onderstaand ziet u op welke punten uw Subaru gecontroleerd wordt en waarom deze punten zo belangrijk zijn in de zomer.

VerlichtingZien en gezien worden is de basis van elke vorm van veiligheid onderweg, Zeker op onbekende locaties.
RuitenwissersGoed functionerende ruitenwissers zorgen voor een goede zichtbaarheid en dus een hogere veiligheid.
Ruiten en ruitensproeiervloeistofEen sterretje in de voorruit kan niet voor een hinderlijke schittering zorgen, dat sterretje kan door temperatuurswisselingen uitgroeien tot een gevaarlijke barst. Voldoende ruitensproeiervloeistof is noodzakelijk om insecten van de voorruit te verwijderen en dus voor goed zicht.
Dynamo/ airco riemEen slippende riem functioneert niet optimaal,wat een impact kan hebben op de goede werking van uw alternator of airco.
Verwarming en ventilatieIn een aangenaam klimaat, blijft u alerter onderweg en komt u minder vermoeid aan op uw bestemming. Zorg daarom dat verwarming en airco goed werken.
KoelsysteemHoge buitentemperaturen, een motor die hard moet werken vragen om een optimaal functionerend koelsysteem. Controle is dus noodzakelijk.
BatterijEen controle van uw batterij voor u op vakantie vertrekt is belangrijk om startproblemen te voorkomen. Laat u niet verrassen!
LaadspanningHoe sterk de accu ook is, als hij niet goed geladen wordt, is de kans groot dat u alsnog stil komt te staan.
AchterruitverwarmingEen regenbui in de zomer kan er voor zorgen dat de ruiten snel aanslaan. Een goede werking van de achterruitverwarming is dan belangrijk voor de zichtbaarheid.
RemvloeistofAls remvloeistof ouder wordt, neemt het vocht op en gaat het sneller koken bij intensief gebruik van het remsysteem. Daardoor kunnen de remmen niet optimaal meer functioneren.
Motorolie niveauZonder olie rijdt geen enkele auto, zelfs een Subaru niet.
SchokdempersEen schokdemper zorgt voor optimaal contact met de weg, juist met zware belading is dat contact met de weg van levensbelang.
Koppeling en remmenOptrekken en stilstaan, helling op met caravan, hoe belangrijk is dat?
Slangen en aansluitingenJuist in de extreme warmte worden slangen van het koelsysteem zwaar belast en kunnen scheuren. Controle is enorm belangrijk.
Deurrubbers, tankdop en slotenLaat de afdichtingen controleren, juist met warmte wil je niet dat ze lekken of plakken.
Reservewiel spanningHet onderhoud/controle van het reservewiel wordt vaak over het hoofd gezien maar is van groot belang opdat deze bij een lekke band zijn taak kan vervullen.
Bandenspanning en profieldiepteEen versleten band zal bij regen het water minder goed afvoeren. Resultaat: een verhoogde remafstand op natte wegen en een onzekere wegligging. Het gevaar op slippen en aquaplaning neemt dus toe.


 

GA MET NOG MEER ZEKERHEID DE WEG OP MET DE SUBARU ASSISTANCE

Subaru behoort tot de meest betrouwbare merken ter wereld. Ondanks goed onderhoud, kan het toch nog voorkomen dat een panne zich voordoet. Dit gebeurt niet vaak, maar als het gebeurt is het heel vervelend. Zeker als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming. Met de Subaru Assistance heeft u de zekerheid dat u, uw medepassagier(s) en de auto, weer zo snel op weg geholpen worden.

Ook voor de caravanrijders is de Subaru Assistance interessant omdat uw caravan ook onder de service valt. Zo is een aparte pechhulp/verzekering voor uw caravan niet meer nodig en dat scheelt weer in de kosten.

Voordelen van de Subaru Assistance:

  • Bij onverhoopt stil staan kunt u 24/7 rekenen op de Subaru Assistance.
  • Als uw Subaru wordt onderhouden door de officiële Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Service Punt kan de Subaru Assistance jaarlijks verlengd worden (vraag naar de voorwaarden).
  • Ook de aanhangwagen of caravan valt onder de Subaru Assistance.
  • En u bespaart geld: andere hulpdiensten zijn overbodig.Subaru
 
 
TOE AAN EEN NIEUWE SUBARU?
KOM LANGS EN MAAK EEN PROEFRIT.

Dankzij de standaard vierwielaandrijving heeft een Subaru altijd maximale grip terwijl de innovatieve CVT automaat een laag verbruik en een uitermate comfortabele rijbeleving biedt. Nieuwsgierig? Kom langs en maak een proefrit.

Subaru


 
EEN DAG UIT HET LEVEN VAN DE
SUBARU MONTEUR

Originele onderdelen en goed getrainde monteurs maken het verschil.
Klik hier voor het filmpje 'een dag uit het leven van de Subaru monteur'

Subaru